Foodpairing Tripel I Like vraagt er gewoon om gedeeld te worden.
Ontdek fantastische resultaten met
Kaasfondue
Fruitig, moutig en zacht bittere toetsen, dat vraagt om een kaasfondue. Het bier vervolledigt de smaak van de kaas om nadien galant te verdwijnen, klaar voor een nieuwe hap.
De smaak van de lente
Aanraders: gerechten met asperges, mango, avocado, verse geitenkaas, feta, verse tomaten, basilicum, dille, koriander of munt.
Pittig Aziatisch
Van Thaïs tot Chinees, als er pit in zit, balanceer je die perfect uit met het fruitige en moutige karakter van de Tripel I Like.
Zomers Italiaans
Getomateerde gerechten afgekruid met typisch Italiaanse kruiden, een scheutje olijfolie op een geroosterd broodje, tomaat- en olijftapenades. Zonnig genieten.
Vlees
Drink je tripel bij een gegrild stuk rundsvlees en kruidige boter, maar blijf weg van al te rijke sauzen.
Vermijd echter
Gerechten met karnemelk, romige gerechten, kruiden als ras el hanout en Provençaalse kruiden.