Glutenvrij

Glutenvrij bier, is dat niet zoals frieten zonder saus? Nee. Niet meer. We weten intussen hoe we de gluten eruit halen en de smaak erin houden. Al onze bieren zijn gebrouwen met puur graan.

Geen gluten, wel bier

Geen cafés zonder bier en geen bier zonder gluten. Enfin, tot voor kort toch.

De oplossing: gluten in stukjes

Wij schakelen de gluten uit. Dat doen we door de aminozuren die samen een gluteneiwit vormen, op te knippen naar onschadelijke peptides. Vertaling: we verknippen de gluten tot kleine, onschadelijke deeltjes. Die worden vervolgens vriendelijk de deur gewezen. Wat over blijft is geen slap bier maar een tripel vol van smaak.

Beer I Like: allemaal all-grain

Ieder bier dat wij brouwen start met graan. We gebruiken geen graanextracten die vooraf behandeld werden, geen boekweit, geen andere vervangers — wel pure gerst of tarwe. Brouwen doen we volgens de klassieke methode.

Bier met een scheut wetenschap

Voor de smaak mag je op je eigen smaakpapillen vertrouwen, voor de zekerheid dat je geen last krijgt van gluten op het laboratorium. Van elke batch die we brouwen gaan flesjes naar een onafhankelijk labo voor voedingsanalyse.

Zoek een labo rapport

Geef het batchnummer in en kijk naar de samenstelling van jouw flesje.

Uitstekende keuze!

Geen producten in het winkelmandje

Ben je wettelijke gezien oud genoeg om alcohol te drinken?

Om onze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.

U dient ouder te zijn dan 18 jaar om deze website te bezoeken!